www.klinik-skovbrynet.dk
Ved Henriette Larsen
IndehaverClairvoyanceHåndlæsningHealings clairvoyanceHusrenselse Hynoterapi og regressionsterapiKontakt
clairvoyance
Håndlæsning
Healings clairvoyance
Husrenselse
Hynoterapi og regressionsterapi
Kontakt
clairvoyance

Clairvoyance er svar på fortid, nutid og muligheder om fremtiden

Clairvoyance er en hjælp til dig, der af den ene eller anden grund, ikke kan finde dit ståsted eller føler dig forvirret og usikker. Clairvoyance er råd og vejledning fra dine åndelige vejledere. Du har altid kontakt til dine åndelige vejledere, men det kan være svært selv at tolke de budskaber, du får. (Dette kan ske via drømme, "alarm klokker" m.m.) 
Derfor kan du med fordel søge hjælp hos en clairvoyant rådgiver, men du er selv ansvarlig for, om du vil følge de råd, du får under seancen.

Jeg anbefaler dig, at du tager de råd til dig, som du føler for, og i det hele taget bibeholder din sunde fornuft, og ikke betragter mig som et orakel, der har svar på alt. For jeg er budbringer for den åndelige verden, og kan derfor alene give svar videre. Du skal således selv tage stilling til de budskaber og råd du får, og hvilke konsekvenser du vil tage heraf. Ansvaret er dit, mulighederne bestemmer du selv.


Denne behandlingsform tager 1 time og koster 750 kr.

Der er mulighed for at du kan holde et "home -party"
forstået på den måde, at du inviteret dem du syntes (min 5 personer max 10) hvor i hver kan få 30 mins behandling a. 400 kr eks. kørsel.

Ud over det afholder jeg platformasclairvoyance aftener.
Du inviterer så i er min 15 mennesker. Her vil jeg give beskeder til de fremmødte i åbent forum, hvorefter jeg tager afdøde kontakt, hvor der igen vil blive givet beskeder til dien gæster.
Dette tager ca. 2 timer og koster 150 kr. pr. person.

IndehaverClairvoyanceHåndlæsningHealings clairvoyanceHusrenselse Hynoterapi og regressionsterapiKontakt